l reggel, mosd le este... A szépségnek sok időre és energiára, fegyelemre, akaraterőre és szigorú időbeosztásra van szüksége. De a mindennapi ápolás kissé egyszerűbbé tudjuk tenni - ha a kozmetikumaid vannak gyorsabb, de kíméletesebb készítmények. A „Oxigén lélegzet” sorozat megtisztítja a bőrt a sminktől, felesleges zsírtól, utcai portól - és elősegíti a könnyebb lélegzést. Fogad szeretettel az Oxiology sorozat újdonságát!

A kétfázisú sminklemosó(1242) gyengéden távolítja el még a vízálló szempillafestéket, szemhéjfestéket, alapozót is a finom bőrről, megnyugtatja és frissíti azt. Az újdonság összetételében aloe vera gél és ibolya kivonat van. A természetes növényi komponensek gondoskodnak a bőr hidratálásáról és ápolják a szempillát.

A kettős textúrával rendelkező készítmény egyszerre két irányban váltja ki hatását - az olajos rész eltávolítja a sminket és a felületi szennyeződést, és a vizes része eltávolítja a felesleges zsírt és frissít. A kétfázisú folyadék bármely bőrtípusra veszélytelen, érzékeny szem esetén is alkalmas. A komponensek különböző színűek és nem keverednek - használat előtt rázd fel, hogy összehozd a textúrákat.

Oxigén lélegzés kétfázisú szemsminklemosó
 

„Oxigén lélegzés” kétfázisú szemsmink-lemosó